24 Червня 2020
Новини

Відновлюють довіру людей: у Луцьку змінюють підходи до поліпшення роботи ЖКГ

Відновлюють довіру людей: у Луцьку змінюють підходи до поліпшення роботи ЖКГ

У Луцьку сфера ЖКГ потребує змін, як одна з найбільш проблемних і застарілих систем.

Про це на сторінці в Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Щоб пришвидшити якісні зрушення, створюємо конкурентні умови для управителів багатоквартирних будинків. У відкритому конкурсі на управителя багатоквартирних будинків у житлових районах, що обслуговували ЖКП №11 і МЖК, перемогло підприємство з міста Кременчук ТОВ «Місто для людей Кременчук», - йдеться у повідомленні.

За словами Недопада,  це підприємство є переможцем у багатьох містах України, де показало кращі результати роботи, швидке та ефективне реагування на звернення людей.

"Запропонувавши найкращі умови і отримавши перемогу в конкурсі, ТОВ «Місто для людей Кременчук» тепер може стати прикладом більш швидкої та результативної роботи у вирішенні питань благоустрою, догляду за дворовими територіями та обслуговуванні багатоквартирних житлових будинків Луцька", - додає посадовець.

Він зазначає, що підприємство створить здорову конкуренцію для інших ЖКП Луцька, які матимуть змогу краще проявити себе, покажуть, на що вони здатні, чи зможуть більш оперативно поліпшувати якість надання своїх послуг і достойно реагувати на виклики сьогодення.

Крім того, за його словами,  для посилення контролю за роботою управлінських контор, проводять щотижневі наради за участю представників усіх комунальних підприємств міста, де визначають задачі та проблемні зони, над якими реформованим домоуправителям варто попрацювати більш потужно, щоб поступово відновлювати довіру людей до своєї роботи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Григорій Недопад
В тему