22 Червня 2020
Новини

Чому для Зеленського переговори з Путіним — найскладніше питання

Чому для Зеленського переговори з Путіним — найскладніше питання

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не має часу вибирати, довіряти, чи ні президенту РФ Володимиру Путіну на переговорах. Зокрема йдеться про перемовини стосовно звільнення українських полонених.

Про це Зеленський розповів у Skype-інтерв'ю виданню The Globe and Mail, йдеться на сайті глави держави. 

"Скажу вам відверто, у мене немає часу на те, щоб вірити чи не вірити Володимиру Путіну. Я просто повинен робити свою роботу, як я вважаю правильно, щоб досягти результату. Ми за цей час повернули понад 130 людей з полону", - сказав Зеленський.

За його словами, хоч це невелика перемога, але вона обов'язково приведе до великої – повернення всіх українців та всіх земель, захоплених Росією. Крім цього, гарант поділився, що перемовини з Путіним - це найскладніше для нього питання. І назвав їх "складною і заплутаною" роботою.

"Наші люди залишаються (в неволі. – ред.) на території Російської Федерації, є кримчани, які також перебувають за ґратами. Про їхнє звільнення ми також говоримо з Російською Федерацією і зробимо все, щоб повернути їх додому", - сказав гарант.

Окремо Зеленський пригадав про важливість відкриття КПВВ між підконтрольною (Україні – ред.) та окупованою територією для гуманітарної допомоги українцям, які живуть на тій чи іншій території.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: росія, Україна, володимир зеленський, володимир путін, Політика
В тему