22 Червня 2020
Новини

Де в Луцьку найчастіше порушують карантин

Де в Луцьку найчастіше порушують карантин

У Луцьку на вихідних посилено перевірили усі ринки.

 Про це йшлося під час онлайн засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, - інформує міськрада.

Як зазначають у дописі, порівняно з минулими тижнями ситуація покращилася, але все ж виявили порушення карантинних обмежень.

"Зокрема, це стосується несанкціонованої торгівлі поблизу Завокзального і Центрального ринків. Також деякі порушення зафіксували у громадському транспорті, але загалом водії слідкують за кількістю пасажирів у салонах транспортних засобів, аби не було скупчення пасажирів", - йдеться у повідомленні.

За даними управління охорони здоров’я, у Луцьку станом на сьогодні - 362 лабораторно підтверджені випадки коронавірусної інфекції. За останні два дні, 20 та 21 червня, додалося 17 нових випадків. З діагнозом грип та ГРВІ до сімейних лікарів звернулися 55 лучан.

Нацполіція та патрульні перевіряють міста на предмет дотримання вимог карантину. На постійній основі проводяться профілактичні заходи у зв’язку із збільшенням кількості хворих а також відстежування контактних осіб та тих, хто перебуває на самоізоляції.

"Працівники департаменту муніципальної варти здійснювали перевірку закладів громадського харчування, яким сьогодні дозволено розміщувати відвідувачів лише на літніх майданчиках на відкритому просторі та роботу в режимі доставки. Також вихідними вони обстежували громадський транспорт та ринки. Знову ж найбільше порушень було виявлено на ринку “Центральний”, - інформуютьв пресслужбі.

Наразі робота транспорту проходить в штатному режимі. Містом курсує 32 тролейбуси, 141 автобус. Збільшення пасажиропотоку у порівнянні з попередніми тижнями поки не спостерігається.

Також у місті продовжується робота дитячих садочків із дотриманням усіх вимог карантину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, карантин, коронавірус
В тему