22 Червня 2020
Новини

Як оновлюють та ремонтують головну дитячу лікарню Волині

Як оновлюють та ремонтують головну дитячу лікарню Волині

У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні покращили умови лікування та перебування малих пацієнтів.

Про це йдеться на сторінці закладу в соцмережах.

"Слід відмітити скільки зусиль було покладено на ремонти приміщень та вдосконалення матеріально-технічної бази задля покращення умов перебування дітей, які отримують стаціонарне лікування у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні. Наприклад, дякуючи жителям міста Луцька – Алексеєвій-Мельник Ірині, Алексеєву Ігорю, Швецю Ігорю, Бурику Петру та Харламповичу Андрію проведені якісні ремонті роботи санітарно-побутової кімнати у педіатричному відділенні № 1 обласної дитячої лікарні", - йдеться у повідомленні.

Меблями дитяче відділення облаштував директор МБФ “Європейський дім” Юрій Дмитрук. Восени 2017 роки були завершенні ремонтні роботи у приймально-діагностичному відділенні.

Незабаром Волинську обласну дитячу клінічну лікарню відвідали заступник голови Волинської обласної ради Роман Карп’юк, виконавчий директор ТзОВ «ТАТРАФАН» Рудольф Крайняк та директор департаменту продажу та маркетингу ТзОВ «ТАТРАФАН» Дмитро Пасічник, які особисто проінспектували якість проведених ремонтних робіт у приймально-діагностичному відділенні лікувального закладу.

Рудольф Крайняк виділив 300 тис. грн на проведення євроремонту приміщень приймально-діагностичного відділення лікарні, структурного підрозділу закладу. І вже в листопаді 2018 року приймально-діагностичне відділення Волинської обласної дитячої клінічної лікарні отримало статус “Чиста лікарня безпечна для пацієнта”. В закладі дуже добре знають про небезпеку поширення інфекцій та приділяють питанням гігієнічних стандартів дуже велике значення. Перший крок зроблений, естафету переймають інші структурні підрозділи лікарні.

"Неоціненну та постійну допомогу важкохворим пацієнтам нашої лікарні надає БФ “СТОПРАК”, саме на їх заклик для створення комфортних умов діткам педіатричного відділення № 3 з онкогематологічним центром ВОДКЛ відгукнулась засновник ТОФ «Благомед» Світлана Мікуліч та подарувала у відділення 2 нових дивани. Учні Рованцівської школи в рамках акції “Твори добро” провели благодійний ярмарок. Із загальної суми зібраних коштів виділили 17000 гривень для педіатричного відділення № 3 з онкогематологічним центром обласної дитячої клінічної лікарні та 3000 гривень додав Ігор Байдоха, який прийняв участь у виготовленні меблів. Нові дивани вже у відділенні. В педіатричному відділенні №3 з онкогематологічним центром оновлено сестринський пост", - зазначається в дописі.

Завдяки зібраній благодійній допомозі та ініціативі А. Ткачука, батька одного з хворих, які лікуються у педіатричному відділенні №3 з онкогематологічним центром, покращені умови для медичного персоналу (обладнано сестринський пост), який забезпечує цілодобову допомогу хворим діткам

Завдяки допомозі БФ "Серце в долонях" та інших благодійників було розпочато ремонт в реанімаційній залі відділення анестезіології. Проведена заміна всіх комунікацій, закуплені будівельні матеріали.

Минулого року завдяки підтримці БФ "Серце в долонях" було облаштовано пост медичних сестер хірургічного відділення №1. Придбано меблі для робочого місця чергової медичної сестри: робочі столи, стільчики, стінка для зберігання матеріалів та документації. З оновленим робочим місцем медичному персоналу відділення працювати стане ще ефективніше.

Завдяки фінансовій допомозі благодійного фонду "Серце в долонях" вдалося зробити капітальний ремонт приміщень офтальмологічного відділення ВОДТМО, а також закупити необхідні матраци для ліжок в палатах педіатричного відділення №2. Крім того, БФ «Серце в Долонях» придбав ультразвукову офтальмологічну систему для обстеження очей. Дана система дозволяє проводити вимірювання розмірів ока, візуалізувати структури ока, які недоступні для огляду іншими методами.

Завдяки даній системі лікарі офтальмологи ВОДТМО покращили якість надання медичної допомоги хворим з катарактою, важкими пораненнями ока, помутнінням рогівки та захворюваннями сітківки ока. Крім того, за сприяння Фонду було придбано апарат для вимірювання сили заломлення лінз – діоптриметр та мультифункціональний пристрій (принтер, сканер та копір).

З метою покращення якості надання медичної допомоги хворим дітям та поліпшення умов їх перебування в стаціонарі лікарні проведено капітальний ремонт педіатричного відділення № 2. Такий ремонт став можливим завдяки благодійникам та спонсорам і коштам, залученим благодійним фондом «Серце в долонях».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: лікарня, діти, Волинь
В тему