19 Червня 2020
Новини

У Луцьку з'явиться ще одна фермерська ярмарка

У Луцьку з'явиться ще одна фермерська ярмарка

Сьогодні в Україні вперше відзначають День фермера на державному рівні.

З нагоди цієї події Подяку отримав Луцький міський голова Олег Галасун, голова асоціації фермерів та приватних землевласників Луцького району, - пише Григорій Недопад.

"Пан Олег докладає значних зусиль для розвитку фермерства на Волині, організовує діяльність ярмарків сільськогосподарської продукції від виробників. В час карантину допомагає підтримувати безпечну торгівлю із дотриманням правил протиепідемічного захисту.

Користуючись нагодою, щиро вітаю всіх фермерів із професійним святом! Дякуємо Вам за Вашу непросту працю, яка розвиває наш край і стає основою розвитку сільського господарства, забезпечує людей якісною і корисною продукцією. Успіхів Вам, достатку і підтримки від держави! Дякую за співпрацю!!" - йдеться у повідомленні.

Посадовець запропонував фермерам ідею проведення ярмарків сільськогосподарської продукції на Новому ринку. Фермери готові спільно приступати до її реалізації.

Це допоможе активізувати діяльність Нового ринку і забезпечить нову площину для реалізації продукції безпосередньо від наших виробників. Поліпшене транспортне сполучення з Новим ринком і підтримка фермерів стане ще одним поштовхом для розвитку нової торговельної території.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, сільське господарство, Волинь
В тему