18 Червня 2020
Новини

Поліція безсила: Київ тероризує банда малоліток

Поліція безсила: Київ тероризує банда малоліток

У середу, 17 червня, біля станції метро Мінська, біля входу в торговий центр Smart Plaza в Києві група малолітніх хуліганів напала на перехожого, спробувавши відібрати у нього мобільний телефон.

Про це потерпілий написав на Facebook-сторінці спільноти "Київ Оперативний", опублікувавши знімок нападників на нього підлітків.

Перехожий повідомив, що близько 17.30 він звернув увагу на групу молодих хлопців, один з яких лежав на асфальті прямо посеред вулиці. Коли він поцікавився тим, що відбувається, підлітки оточили його кільцем, погрожували мене побити і забрати телефон.

За його словами, спроби викликати поліцію були спочатку безуспішними. В адміністрації торгового центру йому повідомили, що з цього приводу звертаються до поліцейських майже кожен день, але поліція нічого не може зробити.

"Ці "діти" бризкали з перцевого балона в обличчя працівнику торгового центру, били скло і ламали плитку. І все це серед білого дня, посеред одного з наи?розвиненіших куточків інфраструктури столиці", - написав потерпілий.

Коли поліцейські все таки приїхали на місце події, то ніяких заходів до малолытных хуліганыв не застосували.

"Старший лейтенант посміявся наді мною і сказав, що це всього-на-всього діти", - повідомив автор поста.

За його словами, Оболонська РДА та відділ контролю за малолітніми дітьми також нічого не робить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кримінал, київ, Україна
В тему