16 Червня 2020
Новини

У Києві син зарізав 74-річну маму

У Києві син зарізав 74-річну маму

У Києві чоловік, посварившись з 74-річною матір'ю, вдарив її ножем.

Про це сьогодні, 16 червня, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Син із матір’ю розпивали спиртні напої, згодом між ними виникла сварка. Під час конфлікту чоловік схопив ніж та вдарив у груди 74-річну родичку, а потім викликав лікарів", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася у квартирі на проспекті Лісовому, що у Києві. 

"Потерпілу госпіталізували до медичного закладу з проникаючим колото-різаним пораненням. 54-річного місцевого мешканця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У квартирі криміналісти виявили та вилучили ніж, який відправили на проведення експертизи", - зазначають у поліції.

Слідчі Деснянського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 3 повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"Оскільки через кілька днів жінка померла у лікарні, відповідно слідчі перекваліфікували злочин на частину другу статті 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років ув’язнення", - додали правоохоронці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, вбивство, кримінал, поліція
В тему