15 Червня 2020
Новини

Встигає засмагати: як відбуває покарання Олена Зайцева

Встигає засмагати: як відбуває покарання Олена Зайцева

Олена Зайцева, яка спричинила смертельну аварію у Харкові, відбуває покарання у Покровському виправному центрі №79, де встигає засмагати на ходити в магазин.

У мережі опублікували фотографії Зайцевої з ПВЦ-79. На них видно, як вона займається роботою. А у вільний час відпочиває – засмагає на одному з шезлонгів. Фото опублікували в телеграм-каналі "Труха". 

Варто відзначити, що ПВЦ-79, де відбуває покарання Зайцева, відзначається мінімальним рівнем безпеки. Жінки у супроводі співробітника колонії можуть вийти в місцевий магазин. А харчуватися ув'язненні можуть окремо від інших, чим і користується Зайцева.

У повідомленні "Трухи" зазначається, шо Зайцева користується поблажливістю місцевого начальства.

Нагадаємо, що ввечері 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечникова у центрі Харкова зіткнулися автомобілі Lexus і Volkswagen Touareg. Першим авто керувала 20-річна Олена Зайцева, другим – Геннадій Дронов.

Внаслідок ДТП авто Зайцевої вилетіло на тротуар і на смерть збило групу пішоходів. Внаслідок наїзду загинуло 6 людей, ще 5 отримали поранення. Суд у цій справі тривав понад рік, відбулося приблизно 60 засідань. У підсумку і Зайцева, і Дронов на судових дебатах визнали свою провину у скоєнні аварії.

У лютому 2019 року Олену Зайцеву та Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі. У серпні 2019 року апеляційний суд у Харкові залишив вирок Зайцевій та Дронову без змін.

Адвокати обох підозрюваних подали касації. У квітні 2020 року колегія суддів Верховного Суду України залишила без змін рішення попередніх судів. Постанова суду є остаточною та оскарженню не підлягає.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: справа зайцевої, харків, Україна
В тему

Останні матеріали