11 Червня 2020
Новини

У Луцьку тривають ремонти в освітніх закладах

У Луцьку тривають ремонти в освітніх закладах

У Луцьку і досі тривають поточні та капітальні роботи в освітніх закладах міста.

Про це повідомляє Ігор Поліщук у соцмережах.

Ремонт провели у таких закладах:

1. У садочку №28 нещодавно було замінено аварійний паркан, капітально відремонтовано пральню та встановлено в ній нове обладнання. Пральня в садочку не ремонтувалася 50 років, а вона має підвищене навантаження, адже це садочок для особливих дітей з можливістю цілодобового перебування.

2. Дошкільний навчальний заклад №36 — єдиний садочок, де була відсутня центральна система підігріву води. Відтак, на даху закладу встановили сонячні батареї, які у сонячні дні можуть працювати і на опалення. Окрім цього, встановлено тепловий насос, що дозволить суттєво зекономити кошти міського бюджету на енергоносіях. Садочок було модернізовано у співпраці з ЕСКО. Також з міського бюджету передбачено 185 000 грн. на заміну вікон. Пізніше в садочку передбачено капітально відремонтувати й утеплити фасад.

3. Продовжуються ремонтні роботи у школі №24. Тут буде повністю замінено вікна на енергоефективні, капітально відремонтовано та утеплено фасад. За кошти міського бюджету також капітально ремонтується харчоблок закладу. Всі роботи плануємо завершити до 1 вересня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, луцька міська рада
В тему