10 Червня 2020
Новини

У Луцьку можуть не пускати приміські маршрутки

У Луцьку можуть не пускати приміські маршрутки

Міська влада Луцька просить тимчасового призупинити доїзд до районів області, де найбільше хворих на коронавірус.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив радник мера Ігор Поліщук. 

За його словами, останніми днями багато лучан звертаються з приводу того, чи буде працювати транспорт та дитячі садочки в місті.

"Повідомляємо, що ситуація в Луцьку не є критичною (за минулу добу 6 нових випадків), а тому ми не маємо наміру припиняти роботу транспорту та дитячих садочків, адже для запуску економіки міста та створення умов для повноцінної зайнятості лучан це є критично важливо", - зауважив Поліщук.

Утім, Волинська область за минулу добу встановила антирекорд щодо кількості нових випадків захворювання на коронавірус - 101 новий випадок. Найбільші вогнища - Володимир-Волинський район (43), м. Ковель (20), Камінь-Каширський район (15).

У зв‘язку з цим у Луцьку звернулися до комісії ТЕБ та НС при Волинській ОДА щодо тимчасового призупинення транспортного сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус є критичною, щоб не допустити масового розповсюдження коронавірусу на території усієї області та серйозного загострення ситуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус
В тему