9 Червня 2020
Новини

Українську журналістку знайшли мертвою у Таїланді: деталі трагедії

Українську журналістку знайшли мертвою у Таїланді: деталі трагедії

У Таїланді знайшли мертвою українську журналістку Ольгу Фролову, яка жила там останні 6 років з чоловіком і сином.

Жінка зникла 2 тижні тому. Перед смертю вона закінчила свою книжку під назвою "Уроборос", - про це повідомив її чоловік Дмитро Фролов у соцмережах.

Деталі смерті Фролової у Таїланді

2 тижні тому він заявив у поліцію про зникнення дружини і лише 7 червня дізнався про її смерть.

Я до останнього в своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося, щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя невпізнаване. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інші деталі свідчили, що це Оля, – написав Фролов.

За словами чоловіка, коли він подав заяву про зникнення Ольги, то поліцейські більш, ніж за тиждень, лише перевірили її ім'я у базах. Однак тепер, коли знайшли тіло, він "нарешті побачив їхню зацікавленість в тому, щоб розібратися, що сталося".

"Розслідування про причини смерті тільки почалося, але, знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки, які вона подала, коли йшла... Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати все своє життя", – додав чоловік.

Прощальне послання і дописана книга Фролової

Перед смертю Ольга Фролова закінчила свою книжку "Уроборос", яка написана українською від першої особи. За словами Фролова, це художня книжка, хоча "думки явно Олі".

Окремо Дмитро Фролов зауважив, що Ольга перед смертю залишила прощальне послання.

24 травня 2020 її останнє повідомлення: "Я все-таки це накорябала (книжку), аж не віриться. Дякую, що терпіли мене, – процитував він дружину.

Згідно з інформацією тайського видання Thairath, Ольгу Фролову не могли знайти два тижні. Тіло зниклої дівчини виявили в джунглях на острові Самуї.

6 червня о 17:00 капітану поліції Супхот Хао Хван жителі села повідомили, що знайшли мертве тіло в лісі. Потім правоохоронці вирушили на місце події. Як виявилося, все відбулося на дорозі в районі селища Бан-Ламай.

Відзначимо, що на місці, де було знайдено труп Ольги, знаходиться грунтова дорога, відокремлена в 30 метрах від округу Бан-Ламай.

Правоохоронці виявили, що тіло почало гнити і вже виднілися кістки. Імовірно, дівчина пролежала не менше 14-17 днів.

Крім того, біля тіла журналістки був знайдений зелений рюкзак марки "Ferrari". Всередині було кілька таблеток і синій гаманець з готівкою близько 700 бат.

Раніше офіційні особи заявляли, що 25 травня 40-річний українець Дмитро Фролов звернувся до поліцейського відділку і повідомив, що його дружина Ольга Фролова зникла. Коли тіло дівчини знайшли, її чоловік Дмитро підтвердив, що рюкзак і гаманець належали його дружині.

Представники влади вважають, що Ольгу Фролову вбили і тепер поліція проводить розслідування.

Що говорить чоловік загиблої журналістки

Як розповів чоловік загиблої Дмитро Фролов, з дружиною вони прожили в шлюбі 12 років і у них є син. Близько п'яти років Фролови подорожують островом Самуї.

Також Дмитро Фролов повідомив, що близько року тому дружина Ольга поїхала до іноземця і заявила, що переїжджає жити до нього. У той же час вона приводила свого сина до нового обранця і готувала документи про розлучення з чоловіком.

За останні два місяці загибла журналістка часто відвідувала дім Дмитра Фролова. А нещодавно, 25 травня, вона привела свого сина до законного чоловіка, повідомивши, що забере його пізніше. Коли 29 травня дівчина так і не з'явилася, Дмитро звернувся до знайомих, але Ольгу ніхто не бачив. Після цього чоловік заявив про це в поліцію.

47-річний Утен Уянньон, співробітник готелю на острові Самуї, повідомив, що 5 червня він приїхав шукати лісові гриби в цьому районі. Під час цього чоловік виявив людську ногу.

Повернувшись додому, він розповів про це дружині та друзям. Потім вони всі разом поїхали на місце, щоб переконатися у знахідці і повідомити правоохоронцям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: журналісти, Світ, кримінал
В тему

Останні матеріали