8 Червня 2020
Новини

У Луцьку спинили водія «під наркотиками» з пістолетом

У Луцьку спинили водія «під наркотиками» з пістолетом

На Волині виявили кількох чоловіків з наркотиками.

Вчора близько 8-ї години ранку на вулиці Зв’язківців, патрульні виявили у 24-річного чоловіка 10 поліетиленових пакети з кристалічною речовиною рожевого кольору, ймовірно, наркотичного походження. Про це повідомляє Патрульна поліція Волині.

Ближче до вечора, патрулюючи на вулиці Чернишевського, у двох чоловіків інспектори виявляють три згортки подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожу на наркотичну.

Сьогодні на вулиці Новочерчинській патрульні зупинили автомобіль Audi 80 за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Надалі під час поверхневої перевірки відповідно до статті 34 Закону України "Про Національну поліцію" виявили два згортки фольги всередині з порошкоподібною речовиною, білого кольору, зовні схожу на наркотичну та предмет зовні схожий на пістолет.

34-річний водій від проходження огляду на визначення стану наркотичного сп’яніння відмовився.

Патрульні склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на визначення стану сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП.

У всіх випадках для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин на експертизу на місце було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему