6 Червня 2020
Новини

Біля Києва двоє підлітків викрали фуру

Біля Києва двоє підлітків викрали фуру

На Київщині підлітки викрали вантажівку зі стоянки, яка була під охороною.

Про це 6 червня повідомляє пресслужба поліції області.

Хлопець, якому 15 років зі своїм товаришем, якому 11, втекли з центру близько 2 години ночі. Щоб далеко не йти пішки, він через шпарину проник до приватної території, звідки викрав вантажний тягач "МАN".

"Вдвох вони подорожували полями району не довго, доки не застрягли у багнюці колесами. Потім, не дуже засмутившись, вони пішли у сусіднє село до магазину зігрітися. Там старшого хлопця, який вже для місцевих жителів став «відомим втікачем», впізнала пильна продавчиня. Вона запропонувала дітворі чай та смаколики і в цей час викликала ювенальну поліцію. Притримала бешкетників, доки не приїхали правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Вже там неповнолітній юнак зізнався у викраденні вантажівки і дістав з кишені ключі від цього авто.

Меншого втікача ювенальні поліцейські повернули до виховного закладу. А старшого товариша поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України і він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Вантажівку "МАN" працівники поліції повернули власнику, який  виявив вранці відсутність авто і з відповідною заявою звернувся до поліції. На рахунку 15-річного хлопця вже були викрадення автомобіля і мотоцикла.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, діти, викрадення, київ
В тему