3 Червня 2020
Новини

У Луцьку в Поминальну суботу курсуватиме додатковий транспорт

У Луцьку в Поминальну суботу курсуватиме додатковий транспорт

У Луцьку 6 червня, у Поминальну суботу, збільшать кількість одиниць громадського транспорту.

Доїзд буде організовано із дотриманням правил карантину, а саме – кількість пасажирів має відповідати кількості сидячих місць, усі пасажири повинні використовувати засоби індивідуального захисту, - повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Цього дня передбачено 8 додаткових тролейбусів, що курсуватимуть за маршрутом №7: Київський Майдан-Гаразджа. Також додатково курсуватимуть 12 маршрутних автобусів плюс ще 8 автобусів, які їздили за даним маршрутом. В цілому 18 маршруток здійснюватимуть пасажирські перевезення до кладовища. 4 автобуси рухатимуться за маршрутом: 40 квартал-Гаразджа і ще 8 додаткових за звичним маршрутом №3.

Додаткові рейси працюватимуть 6 червня із 8 00 до 18 00. Розклад відправлень разом із розпорядженням виконувача обов’язків Луцького міського голови будуть розміщені на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, за рішенням Священного синоду Проводи після Пасхи (відвідування могил із відправами заупокійних літій) у зв'язку з пандемією COVID-19 перенесено на Троїцьку поминальну суботу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, громадський транспорт, кладовище
В тему