31 Травня 2020
Новини

На Закарпатті врегулювали протести водіїв

На Закарпатті врегулювали протести водіїв

На КПП "Тиса" вдалося врегулювати протести водіїв.

Нині у пункті пропуску на кордоні з Угорщиною поновлено пропускні операції. Про це повідомила Державна прикордонна служба на сторінці у Facebook.

Раніше до місця подій вилетіли Голова державної прикордонної служби Сергій Дайнека та в.о. голови Державної митної служби Ігор Мураєв.

"Станом на зараз у пункті пропуску "Тиса" ситуація дещо стабілізувалася, пропускні операції поновлено", – йдеться у пості.

Речниця Чопського прикордонного загону ДПСУ Олена Трачук у коментарі "Укрінформу" зазначила, що перевізники зранку 31 травня з італійського напрямку заблокували КПП "Тиса" на українсько-угорському кордоні на Закарпатті. В результаті утворилися великі черги, тому на розмову до протестувальників виїхали чиновники.

Водночас Трачук підкреслила, що подібні точкові акції раніше виникали вже декілька разів, однак блокувальники руху швидко розходилися. За її словами, сьогоднішній протест масовіший та спричинив значні черги на кордоні.

Вкотре наголошується, що підприємці-перевізники не хочуть проїжджати через кордон згідно з митними правилами та сплачувати мито за товари, які вони перевозять.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: митниця, закарпаття, угорщина, заробітчани
В тему