31 Травня 2020
Новини

У ЗСУ - четверта смерть від COVID-19

У ЗСУ - четверта смерть від COVID-19
Станом на 10:00 31 травня в Збройних силах України 118 людей хворіє на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

31 травня проінформували про четвертий летальний випадок від коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

«У зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, 30 травня помер працівник ЗСУ (Чернівецька область)», — йдеться у повідомленні.

Він хворів з 22 травня, лікувався вдома під наглядом медичної служби, однак 27 через погіршення стану здоров’я звернувся до Новоселицької центральної районної лікарні Чернівецької області, де йому провели рентгенографію органів грудної клітки.

«Цього ж дня, був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом: негоспітальна двобічна пневмонія… Було продовжено лікування коронавірусної хвороби COVID-19 в палаті інтенсивної терапії інфекційного відділення. 30 травня стан здоров'я погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, але наступила зупинка серцевої діяльності», — йдеться у повідомленні.

Там уточнюють, що за наявної інформації у чоловіка, окрім гострої респіраторної хвороби COVID-19, були супутні захворювання.

Нагадаємо, всього за час пандемії в ЗСУ одужали 111 осіб.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 453 особи, у 105 з них ізоляція закінчується у найближчі три доби.

За даними командування, за минулу добу зареєстрували 12 нових випадків захворювання на COVID-19. Вказується, що в ізоляторі військової частини (Харківська область) перебуває один військовослужбовець. Симптоми захворювання відсутні.

Ще одинадцять осіб (Київська область — 9 військових та один працівник ЗСУ, Житомирська область — один військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: збройні сили україни, Україна, коронавірус, Надзвичайні події, смерть, чернівці
В тему