29 Травня 2020
Новини

Де на Волині запустять громадський транспорт

Де на Волині запустять громадський транспорт

У Волинській області покращилася ситуація з COVID-19, що дозволило прийняти рішення про послаблення карантинних норм.

Не послаблюють обмеження лише у Ковелі, Ковельському районі та Олиці. Про це йшлося 29 травня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, - пише ІА "Волинські новини".

Карантин послаблюється від сьогодні, 29 травня.

Це означає, що із 29 травня можливе проведення спортивних заходів без глядачів (до 50 осіб), релігійних заходів із дотриманням дистанцій, можуть працювати готелі, можна запускати нерегулярні перевезення у міському, приміському, міжміському та обласному сполученнях, дозволяється відвідування закладів освіти.

Із 1 червня можуть працювати фітнес-зали, спортзали, дозволяються перевезення пасажирів залізницею (залізниця має запрацювати згідно з розпорядженням Кабміну).

В ОДА наголосили, що послаблення не стосуються Ковеля, Ковельського району і Олики, де ще простежуються критичні показники.

Нагадаємо, 29 травня МОЗ дозволило трьом областям – Волинській, Закарпатській і Луганській – перейти до нового етапу пом’якшення карантинних обмежень.

Поки не відповідають усім необхідним критеріям для ослаблення карантину чотири області: Донецька, Львівська, Рівненська і Чернівецька.

Відзначимо, що станом на ранок 29 травня на Волині зафіксували 12 нових випадків коронавірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, громадський транспорт, карантин
В тему