28 Травня 2020
Новини

У Миколаєві правоохоронців звинуватили у жорстокому побитті

У Миколаєві правоохоронців звинуватили у жорстокому побитті

У Миколаєві трьох поліцейських та курсанта академії підозрюють в жорстокому побитті чоловіка.

Про це повідомляють на сайті ДБР.

Про підозру оголошено начальнику відділу, оперуповноваженому та начальнику сектору кримінальної поліції, а також курсанту Національної академії внутрішніх справ, який був направлений до цього відділу для забезпечення безпеки і порядку на час пандемії COVID-19 

Слідством встановлено, що у березні правоохоронці під час обшуку у рамках кримінального провадження за фактом викрадення електроенергії виявили та вилучили обладнання для майнінгу криптовалют "Asic Bitmain Antminer" у кількості 544 штуки та незаконно встановлений трансформатор.

21 квітня поліцейські провели обшуки у громадянина, який за версією слідства був причетний до злочину та адміністрував вказане обладнання. Після обшуку потерпілий був доставлений до відділення поліції, де його побили.

Також слідчі ДБР встановили, що працівники поліції незаконно присвоїли вилучене обладнання для майнінгу. У ході обшуку за місцем проживання інспектора Миколаївської поліції було виявлено вказане обладнання.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.365 (перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством) ККУ.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: миколаїв, поліція, кримінал
В тему