28 Травня 2020
Новини

Одеські правоохоронці викрили мережу борделів

Одеські правоохоронці викрили мережу борделів

В Одесі викрили діяльність мережі борделів, які організувало подружжя.

Про це інформує Нацполіція.

"Оперативники внутрішньої безпеки поліції в Одесі викрили та припинили діяльність мережі салонів з надання інтимних послуг. Година послуг коштувала 1 500 гривень", - зазначають у повідомленні.

Інформація про діяльність борделів надійшла ще у 2019 році. Поліція не виключала, що функціонування закладів причетні правоохоронці.

Організували роботу борделів 46-річна одеситка разом зі своїм  54-річним чоловіком. Адміністратором була 54-річна жінка, яка через інтернет підбирала повій, забезпечувала функціонування закладів та купувала необхідний товар. 

Борделі розміщувались у звичайних квартирах по всій Одесі. Година послуг коштувала клієнту 1 500 гривень, з яких жінкам, які займалися проституцією, залишалася половина, а решту забирали сутенери.

За цим фактом відкрили провадження.

Під час обшуків у борделях виявили та вилучили готівку, більше 200 копій паспортів жінок, мобільні телефони, золоті вироби, банківські карти, ноутбуки та журнали "чорної бухгалтерії".  

Інформація про причетність співробітників поліції до діяльності групи не підтвердилася.

Організаторам оголосили про підозру за ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч.2 ст.303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) ККУ.

Матеріали з обвинувальним вироком уже направили до суду. Зловмисникам загрожує від 4 до 7 років в’язниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, поліція
В тему