28 Травня 2020
Новини

У Луцьку відновило роботу Генконсульство Польщі

У Луцьку відновило роботу Генконсульство Польщі

У Луцьку відновило роботу Генконсульство Республіки Польща та візовий центр.

Як зазначають на сторінці військової частини 1141 НГУ у Facebook, військовослужбовці  виконують завдання з охорони дипломатичної установи та забезпечення громадського порядку в режимі 24/7.

У період пандемії додалося ще одне завдання – стежити за дотриманням карантинних вимог відвідувачами.

Після відновлення роботи щодня біля візового центру можна спостерігати довгі черги громадян. Усі прагнуть отримати робочі візи. Аби потрапити на прийом, потрібно попередньо зареєструватися на сайті Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку. За день візовий центр приймає по кількасот людей, які хочуть працювати закордоном. Усі відвідувачі дотримуються встановлених правил.

«Між людьми обов’язково зберігається безпечна дистанція. Кожен в засобах індивідуального захисту (масці та одноразових рукавичках). Хто приходить без цих засобів захисту, таких людей мусимо повертати, адже безпека оточуючих – перш за все», - розповів начальник поста охорони порядку Богдан Сукач.

У приміщення візового центру теж пропускають по одному, аби всередині не створювався натовп. Там кожному відвідувачу проводять температурний скринінг та дезінфекцію рук. Станом на сьогодні осіб з підвищеною температурою тіла не було.

Як зауважують у повідомленні, самі гвардійці теж неухильно дотримуються заходів безпеки: носять захисні маски та рукавички, постійно користуються антисептиками та проводять дезінфекцію службових приміщень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, польща, українці у польщі
В тему

Останні матеріали