28 Травня 2020
Новини

«Почуваюся вільним і щасливим»: музиканту з Луцька Сашку Положинському – 48 років!

«Почуваюся  вільним і щасливим»:  музиканту з Луцька Сашку Положинському – 48 років!

Екс-фронтмену гурту «Тартак», лідеру «Був'є» та «Ол.Ів.'Є», співаку і шоумену з Луцька Сашку Положинському виповнилося 48 років!

«Сьогодні, 28-го травня 2020-го року, мені виповнюється 48.

Завершується четвертий дванадцятирічний цикл мого життя й розпочинається п‘ятий. Так склалося, що саме в цей час також відбуваються значні зміни в моєму житті. Нещодавно я несподівано покинув справу, якій присвятив два з чотирьох моїх дванадцятирічних періодів. На днях я лишився без офіційної роботи й без гарантованого щомісячного доходу. Я не маю чітких планів і розуміння, чим би хотів займатися далі.

Натомість, я сповнений натхнення та оптимізму. Переді мною відкрито безліч шляхів та можливостей. Я маю поруч багатьох дорогих мені людей і впевнений, що ще більше людей вважають мене чимось дорогим для себе. Це додає мені внутрішнього спокою та наснаги.

Я задоволений тим, що пережив і що здобув. Я знаю, що віддав не менше, ніж отримав. Я розумію, що не все вдалося, як хотілося. Усвідомлюю, що зробив не все, що міг, не реалізував багатьох планів і не здійснив багатьох мрій. Я дуже шкодую за втратами дорогих людей, важко переживаю поразки і не завжди вважаю перемогами те, що ними здається.

Тим не менш, у мене є стійке відчуття, що попереду мене чекає ще багато всього важливого, цікавого, яскравого, незабутнього.

А сьогодні я почуваюся відносно вільним і відносно щасливим. Порадійте за мене! 

Знаю, що почую від багатьох з вас безліч вітальних слів, добрих побажань та інших приємностей. Також підозрюю, що хтось хотів би зробити й якийсь матеріальний дарунок. З цього приводу, в мене є для вас три пропозиції - виберіть ту, яка вам ближче до душі.

  1. Я був би дуже радий, якби ви, перш за все, захотіли підтримати родину мого друга Андрія Ріффмастера Антоненка, який сьогодні, на жаль, не зможе мене особисто привітати, бо досі безпідставно утримується за ґратами. Карточка його дружини Світлани - Приват 4149 4393 9042 7387 .
  2. Якщо родину Андрія ви вже підтримували, а сьогодні вам би хотілося більше приділити уваги творчим проявам мого існування, то можете долучитися до фінансування студійного запису пісень проекту Ол.Ів.‘Є. Для цього ось вам карточка продюсера проекту Івана Марунича - Приват 5363 5423 0844 5411 .
  3. Якщо ж ви, попри шляхетність двох попередніх варіантів, все ж хотіли би допомогти особисто мені покрити якісь необхідні або бажані, знову ж таки, особисті витрати, то я не прикидатимусь, що мені це також не буде приємно й дам, про всяк випадок, вам ще й номер своєї карточки - Приват 5168 7422 3064 7491 .

Наостанок, щоб допомогти вам зробити правильний вибір, скажу, що я не бідую і всім забезпечений. Якщо ви виберете перший варіант, то буду справді радий я, а ще Ріфф і його родина. Якщо ви захочете підтримати запис пісень, зрадію я та Іван. Якщо ж ви спокуситесь на варіант номер три, то радітиму тільки я. Як бачите, я завжди лишаюся у виграші. Дякую!», - написав співак у Facebook.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Таблоїд, шоу-бізнес, олександр положинський, день народження
В тему

Останні матеріали