26 Травня 2020
Новини

Що відомо про жінку, яку зґвалтували поліцейські

Що відомо про жінку, яку зґвалтували поліцейські

На Київщині у Кагарлику двоє працівників поліції катували і зґвалтували 26-річну жінку Нелю.

Потерпіла живе у селі Стави і виховує 4-річну дитину з інвалідністю. У той злощасний день, коли сталося зґвалтування, жінку викликали до відділку поліції як свідка у справі про крадіжку в магазині, - пише ТСН.

Що відомо про жертву зґвалтування

Мешканка села Стави розповіла, що потерпілу у селі добре знають. Раніше односельці навіть збирали їй гроші на лікування дитини.

"Звати Неля, у селі її добре знають. Вона виховує 4-річну дитину з інвалідністю, на лікування якої люди збирали кошти. Сільській голова також допомагав. Вона ніде не працює, бо доглядає дитину", – розповіла жінка.

Вона додала, що Неля наразі вже не перебуває у лікарні. За словами одночельчан, потерпіла разом з мамою поїхала до Києва у поліцію давати свідчення. 

Чому жінку викликали у відділок поліції, де зґвалтували

Одночельчанка Нелі також розповіла, що у поліцію до Кагарлика 26-річну жінку викликали у справі про крадіжку, яка сталася у магазині в селі. Неля нібито була свідком цієї крадіжки. 

Що відомо про зґвалтування жінки поліцейськими у Кагарлику

  • 25 травня до поліції звернулася 26-річна жінка, яка заявила про побиття та зґвалтування 2 правоохоронцями у поліцейському відділку.
  • Виявилося, що 23 травня жінку викликали на допит в поліцію як свідка. Там правоохоронці закували її у наручники, погрожували і стріляли з вогнепальної зброї над головою, а після цього зґвалтували.
  • У цей же час у відділку поліції був ще один чоловік, якого правоохоронці також побили. Його погрожували зґвалтувати, на голову одягали протигаз і били кийками. Тепер у чоловіка зламані ребра та ніс.
  • Вранці 25 травня затримали за підозрою в зґвалтуванні 2 поліцейських Кагарлицького відділу поліції Київщини. Затриманими виявились 35-літній начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів та 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима. Їх одразу звільнили з правоохоронних органів.
  • Окрім того, співробітників відправлять на переатестацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція, кримінал, згвалтування
В тему