25 Травня 2020
Новини

Підозра у зґвалтуванні: на Київщині розформували відділ поліції

Підозра у зґвалтуванні: на Київщині розформували відділ поліції

У Київській області двох працівників Кагарлицького відділу поліції підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки. 

Керівництво відділу поліції відсторонено, а сам відділ розформовано, повідомляють у пресслужбі Нацполіції.

24 травня у лікарню Кагарлика звернулася жінка, 1994 року народження, із повідомленням про побиття та зґвалтування. З її слів, до цього були причетні співробітники поліції.

Першочергова перевірка Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції підтвердила причетність поліцейських до побиття та зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна.

Внутрішня безпека затримала двох співробітників Кагарлицького відділу поліції у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Розпочато кримінальне провадження за ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Уся інформація передана до Державного бюро розслідувань.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького ВП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція, згвалтування, кримінал
В тему