24 Травня 2020
Новини

Луцькі активісти мітингують проти Зеленського

Луцькі активісти мітингують проти Зеленського

Сьогодні, 24 травня, у Луцьку відбулася акція Руху опору капітуляції проти дій президента України.

Про це інформує «ВолиньUA».

На заході були присутні представники громадськості, а також місцевих політичних сил - «Свободи», «Народного контролю», «Європейської Солідарності» та окремі активісти.  

Перед присутніми виступили голова Луцької «Свободи» Микола Федік, заступник голови Волинської «Свободи», депутат обласної ради Олександр Пирожик, депутат Луцької міськради Павло Дальничук («Народний контроль»), Юрій Моклиця («ЄС»). Основна претензія до Зеленського: здача держави та повна управлінська бездарність.

Водночас депутат Олександр Пирожик (ВО «Свобода») розкритикував рішення щодо продажу української землі, який був ухвалений у ВР спільним консенсусом Зеленського та Порошенка.

Учасники акції прийняли резолюцію, в якій вимагають від влади зупинити повзучу здачу національних інтересів та політику повернення колишніх регіоналів.

Акція завершилася виконанням Національного гімну України.

Нагадаємо, що сьогодні на Майдані Незалежності "Рух опору проти капітуляції" організував акцію протесту, учасників мітингу не задовольняють дії глави держави щодо війни на Донбасі. Також акції відбуваються й в інших містах України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: акція протесту, луцьк
В тему