22 Травня 2020
Новини

У Луцьку не відновлять рух маршруток і тролейбусів

У Луцьку не відновлять рух маршруток і тролейбусів

У Луцьку не відновлюватимуть рух громадського транспорту та роботу дитсадків.

Про це інформують на сайті міськради.

Відповідно до постанови Кабміну від 20 травн щодо встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, послаблення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону на підставі рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (у нашій області — Волинська регіональна комісія при обласній державній адміністрації).

Рішення приймають з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності у регіоні ознак для послаблення протиепідемічних заходів.

За повідомленням МОЗ, станом на 22 травня Волинська та ще 11 областей не готові перейти до другого етапу карантинних обмежень.

У МОЗ проаналізували основні показники, яким має відповідати регіон, для послаблення протиепідемічних заходів.

"На жаль, сьогодні ситуація в області і Луцьку зокрема, не найкраща. Протягом тижня, що минає, спостерігалося збільшення кількості хворих на коронавірус", - йдеться у повідомленні.

Тож Волинська область, у тому числі і Луцьк, не переходитиме до другого етапу карантинних обмежень. Тобто відновлення руху громадського транспорту та роботи дитячих садочків, що передбачалося другим етапом пом’якшення карантинних заходів, поки що не буде.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, карантин, коронавірус, Надзвичайні події
В тему