21 Травня 2020
Новини

Вражає будь-яку броньовану ціль – ЗСУ випробували ракетний комплекс

Вражає будь-яку броньовану ціль – ЗСУ випробували ракетний комплекс

На Чернігівщині випробували легкий переносний ракетний комплекс "Корсар" з удосконаленим прицілом.

Ракетний комплекс здатний вразити будь-яку броньовану ціль на відстані 2,5 кілометрів. Про це повідомили у прес-службі Генштабу ЗСУ Facebook.

Наголошується, що випробування пройшли поблизу селища Гончарівське під керівництвом заступника міністра оборони України Олександра Миронюка.

"Під час випробувань у взаємодії з ДП "Держ ККБ "Луч" були задіяні бойові розрахунки, які пройшли відповідну підготовку, від командування Сухопутних військ ЗСУ, десантно-штурмових військ, Сил спеціальних операцій і Морської піхоти ВМС. Оператори розрахунків, поряд з теоретичними навичками, відпрацювали практичні пуски ракет. Для визначення ефективного розпізнавання цілі і точності її поразки пуски ракет були здійснені як у світлу, так і в темний час доби", - зазначили в Генштабі.

На даний момент триває обробка отриманих результатів випробувань.

Наголошується, що ЛПРК "Корсар" призначений для ураження нерухомих і рухомих броньованих цілей з будь-якими видами і типами броні: танків, бронетранспортерів, швидкісних десантних катерів, а також малорозмірних цілей - дотів, вертольотів, безпілотників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: армія, Україна
В тему