21 Травня 2020
Новини

Відоме ім'я загиблого на Донбасі військового

Відоме ім'я загиблого на Донбасі військового

На Донбасі загинув український військовий Сафонов Євген Миколайович.

Про це в Facebook повідомляє 93-я ОМБр "Холодний Яр".

Повідомляється, що в четвер, 21 травня, вантажівка з українськими військовими потрапив під обстріл.

автомобіль потрапила міна 120 калібру, через що Євген загинув, а його товариші отримали осколкові поранення і контузії. Тяжкопоранених серед них немає. Євген служив в протитанковому дивізіоні. Його позивний "Сафон", – йдеться в повідомленні.

Євген Сафонов народився 25 листопада 1988 Павлограді, де і проживав. Мав середню освіту, працював на шахті. У Холодноярської бригаду прийшов в січні 2019 року.

"Офіційно раніше участі в бойових діях не брав. Але побратими відзначають, що Євген ще в 2014 році бачив війну на власні очі. В перший рік боротьби проти російської окупації в Донбасі" Сафон "певний час воював у складі добровольчого батальйону "Айдар". У бригаді ж служив разом з друзями з рідного міста. Відвоював пліч-о-пліч з земляками ротацію під Авдіївка, а потім – на Луганському напрямку. під обстріл друзі також потрапили разом ", – відмічено в інформації.

Командир батальйону повідомив, що Шарон був кращим навідником і в бою добре себе проявляв. У загиблого залишилася мати, брат, дружина і 2-річний син.

Сафонов Євген Миколайович

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, смерть
В тему