21 Травня 2020
Новини

На Волині після скандалу відсторонили директора департаменту соцзахисту

На Волині після скандалу відсторонили директора департаменту соцзахисту

На Волині директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Костянтин Нестеренко відсторонений від виконання посадових обов’язків.

Таке рішення прийняв голова облдержадміністрації відповідно до Закону України «Про державну службу» у зв’язку з колективним зверненням керівників інтернатних закладів області, яке набуло значного резонансу у засобах масової інформації.

Зокрема, стосовно Костянтина Нестеренка порушене дисциплінарне провадження, на час проведення якого він відсторонений від виконання обов’язків за посадою.

Це дасть змогу вивчити наявність протиправних дій у діяльності директора департаменту соцзахисту під час виконання ним посадових обов’язків та встановити наявність факту вчинення дисциплінарного проступку.

Нагадаємо, на Волині керівники п’ятьох інтернатів повідомили про шантаж та спроби вимагання коштів від директора департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Костянтина Нестеренка.

Раніше директори підготували спільне звернення до Волинської обласної ради та поліції. Зі слів очільників закладів, за місяць роботи Костянтин Нестеренко жодного разу не поцікавився станом справ у закладі, натомість почав по декілька разів вимагати одну і ту ж фінансову звітність, тиснути на директорів та прямо заявляти про те, що він буде «уничтожать директоров интернатов».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, облдержадміністрація
В тему