20 Травня 2020
Новини

Економія на опаленні більше 30%: у багатоповерхівках Луцька встановлюють ІТП

Економія на опаленні більше 30%: у багатоповерхівках Луцька встановлюють ІТП

Представники Луцькради продовжують зустрічі із жителями міста з приводу встановлення ІТП у їхніх будинках.

«Сьогодні спілкувалися з громадами будинків по вул. Кравчука, 26б і пр. Соборності, 10. Наголошуємо – індивідуальні теплові пункти встановлюються безкоштовно для жителів, хоча вартість одного такого ІТП – близько 300 тис гривень», – написав заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Їхнє встановлення стало можливим завдяки залученню грантових коштів Європейського інвестиційного банку. Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 гривень на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат лучани не нестимуть.

«При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг – ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні більше 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, зменшення рівня обігріву при потеплінні та його посилення при похолоданні. Це особливо актуально зараз, коли зими стають все теплішими. Після встановлення ІТП людям більше не доведеться страждати від надмірної спеки, адже подача тепла буде автоматично понижуватися при потеплінні. Відповідно, знижуватиметься і оплата за обігрів помешкань», – запевняє посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, опалення, комунальні послуги
В тему