20 Травня 2020
Новини

На Дніпропетровщині під вантажівкою обвалився міст

На Дніпропетровщині під вантажівкою обвалився міст
На Дніпропетровщині в селі Олексіївка Нікопольського району під час руху вантажного автомобіля «Iveco» обвалився автомобільний міст.

Вантажівка проїжджала через затоку Каховського водосховища. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

На фото з місяця події видно, що автомобіль не впав у воду і завис над обривом. Рятувальники зазначають, що ніхто не постраждав.

Міст довжиною 120 метрів і висотою — 5 метрів. Обвалилася одна з його секцій довжиною 20 метрів. Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Водночас поліція організувала об’їзд автотранспорту через село Старозаводське Нікопольського району. Причину руйнування мосту встановлюють.

Автомобіль, який здійснював рух по мосту під час руйнування однієї з його секцій, внаслідок обвалу частково опинився у воді. Тягач із кабіною знаходиться на краю вцілілої частини мосту, а задня чистина причепу частково занурена у воду.

Автомобіль завантажений металевими трубами. Вага вантажу близько 20т, вага самої вантажівки - близько 16т.

Правоохоронці повідомили, що за цим фактом порушили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 367(службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) та ч.1 ст.291(порушення чинних на транспорті правил).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, автомобіль, аварія
В тему