19 Травня 2020
Новини

В Ужгороді - спалах COVID-19 у супермаркеті: інформацію перевіряє прокуратура

В Ужгороді - спалах COVID-19 у супермаркеті: інформацію перевіряє прокуратура

В Ужгороді місцеві ЗМІ повідомили про різкий спалах COVID-19 у одному із торгових закладів.

Інформацію наразі перевіряють правоохоронці. Про це повідомила пресслужба прокуратури.

Як зазначається, правоохоронці перевірять, чи вжито в магазині вимог, щоб не допустити поширення інфекційних хвороб серед персоналу та відвідувачів, та наскільки їх дотримуються.

"У повідомленні преси йдеться про те, що попри захворювання шести працівників закладу, супермаркет й надалі продовжує працювати", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 КК України, а саме порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь.

Водночас, місцевий журналіст у соцмережі повідомив, що про спалах COVID-19 йому нібито повідомили самі співробітники супермаркету.

"Захворіли відразу 6 працівників. Примітно, що перший випадок зафіксували понад тиждень тому, але розголосу про спалах коронавірусу в маркеті уникали. Мені написали одразу кілька працівників супермаркету і розповіли про спалах коронавірусу серед колег. Інформацію анонімно підтвердили в обласному лабораторному центрі та лікарі", - написав у Telegram журналіст Віталій Глагола.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, ужгород, Надзвичайні події, прокуратура
В тему