16 Травня 2020
Новини

В Одесі повісився студент медуніверситету: назвали причину

В Одесі повісився студент медуніверситету: назвали причину

В Одесі покінчив життя самогубством студент Одеського  національного медичного університету. Хлопець навчався на  3-му курсі,  кафедрі фармакології та був старостою групи.

Як повідомляє УНІАН, про загибель студента у Facebook повідомила помічниця народного депутата Ірина Гриб, а також цей факт підтвердили у навчальному закладі.

"Там після розмови із завкафедрою за 15 хвилин студент повісився. Його одногрупники розповіли, що зараз у виші стали вимагати непомірні хабарі за "КРОК" (тестовий ліцензійний іспит, частина державної атестації для присвоєння кваліфікації провізора). Цінник варіюється від 3 тис. у. о. для українців до 5 тис. у. о. - для іноземців", - повідомила Гриб.

«КРОК - це тестовий ліцензійний іспит, обов'язкова складова частина державної атестації для присвоєння кваліфікації провізора. Студенти, які навчаються за спеціальністю «Фармація» складають два окремі тестові іспиту «КРОК-1» і «КРОК-2».

Натомість, в університеті стверджують, що юнака виявили повішеним вдома, у квартирі на той час були і його батьки, а причиною трагедії є "нерозділене кохання".

Зазначається, що у поліції повідомили, що за фактом смерті студента відкрито провадження за ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, самогубство, студенти, Надзвичайні події
В тему