16 Травня 2020
Новини

На Горохівщині п’яний водій пропонував патрульним 2 тисячі гривень

На Горохівщині п’яний водій пропонував патрульним 2 тисячі гривень

На Волині, у  Горохівському районі, нетверезий водій хотів відкупитися від поліцейських, пропонуючи хабар у розмірі 2 тисячі гривень.

Про це пише поліція Волинської області.

Ввечері 15 травня співробітники сектору реагування патрульної поліції Горохівського відділу поліції під час несення служби у Берестечку зупинили автомобіль «ВАЗ 2106» під керуванням 26-річного жителя цього району.

Під час перевірки поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Аби уникнути адміністративної відповідальності правопорушник надав поліцейським 2 тисячі грн. неправомірної вигоди. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. Факт дачі хабара задокументували, гроші вилучили.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння на водія склали адміністративний протокол.

Загалом за минулу добу поліцейські Волині виявили 11 водіїв, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На усіх правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення на водіїв штрафу у розмірі 10 тис. 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, горохів, хабар, патрульна поліція, алкоголь
В тему