16 Травня 2020
Новини

На Волині – новий голова РДА

На Волині – новий голова РДА

На Волині в Локачинській  райдержадміністрації – новий очільник. Ним став, за призначенням Президента України Володимира Зеленського,  Василь Бакун.

Відповідне розпорядження 15 травня опублікували на сайті Президента України.

«Призначити БАКУНА Василя Івановича головою Локачинської районної державної адміністрації Волинської області», – зазначається в документі.

Перед тим, іншим розпорядження, Володимир Зеленський звільнив Віктора Дудечка з посади голови Локачинської РДА.

«Звільнити ДУДЕЧКА Віктора Федоровича з посади голови Локачинської районної державної адміністрації Волинської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України», – йдеться в документі.

Нагадаємо, що у лютому 2020 у Локачах організували народне віче, аби недопустити до керування районом Василя Бакуна.

У звернені щодо недопущення керування районом Василя Бакуна, йдеться:

«Ми, народне віче селища Локачі, доводимо до Вашого відома, що в нашому районі склалася абсурдна ситуація щодо намірів призначити на посаду голови райдержадміністрації Бакуна Василя Івановича, запеклого «регіонала», керівника районного виборчого штабу партії «Опозиційний блок «За життя» на минулих президентських виборах.

Ми, представники національно-патріотичних сил Локачинського району, обурені попереднім узгодженням керівництвом Волинської обласної державної адміністрації щодо призначення на посаду голови Локачинської райдержадміністрації Бакуна василя Івановича, який за час своєї участі у громадсько-політичному житті району запам’ятався антиукраїнськими поглядами, зневажливим відношенням до воїнів АТО. Майже з усіх посад, які займав цей «діяч», пішов зі скандалами, неодноразово порушував законодавство України, за що притягався до різних видів відповідальності України.Ми однозначно не підтримуємо кандидатуру Бакуна Василя Івановича, а тому, у разі його призначення, проводитимемо акції громадського спротиву.

На жаль, ситуація, яка склалась у Локачинському районі не є винятковою.. Подібна є й у інших районах. На шостому році війни з російським агресором, після численних втрат волинян на сході призначати на посади керівників районів представників Опозиційного блоку, політика якого спрямована на втрату усього українського – мови, держави, Незалежності. Показовими є результати виборів у нашому районі – виборці, які підтримали на президентських виборах кандидатуру Володимира Зеленського та його політичну силу, представникам «Опозиційної платформи «За життя» віддали лише 3 % голосів. Мабуть, це найкраща оцінка щодо авторитетності цієї політичної сили на теренах району.

Війна продовжується – гасла про її припинення не змінюють ситуації в зоні ООС, нещодавно волиняни знову проводжали в останню путь свого земляка, який загинув від кулі російського найманця, тож ми вправі вимагати призначити на керівника виконавчої влади району високопрофесійного кандидата з проукраїнською державницькою позицією».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир зеленський
В тему