12 Травня 2020
Новини

Луцькрада просить відновити роботу непродовольчих ринків

Луцькрада просить відновити роботу непродовольчих ринків

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт звернувся до Кабміну, аби в обласному центрі відновили роботу непродовольчих ринків.

Про це інформують у міськраді.

"Сьогодні після зустрічі з підприємцями непродовольчих ринків виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт підписав звернення до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо можливості відкриття в Луцьку ринків непродовольчої групи товарів", - йдеться у повідомленні.

У зверненні йдеться про те, що останнім часом помітно зросла кількість звернень суб’єктів малого та мікропідприємництва до міської ради. Також зауважили й про позбавлення можливості ведення господарської діяльності та, як наслідок, подальше зростання фінансових втрат, а також нерівні умови, в яких опинились великі продовольчі, непродовольчі та змішаного типу супермаркети та малий і мікробізнес.

"Водночас суб’єкти підприємництва запевняють, що готові взяти на себе повну відповідальність за дотримання всіх правил безпеки, вимог карантину та організацію необхідних протиепідемічних заходів", - додають у міськраді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ринки, карантин, коронавірус, Надзвичайні події
В тему