12 Травня 2020
Новини

У Луцьку промислові ринки можуть відкрити лише за рішенням Кабміну

У Луцьку промислові ринки можуть відкрити лише за рішенням Кабміну

У Луцьку зможуть дозволити працювати промисловим ринкам лише за умови рішення Кабміну.

Про це повідомив виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт у Facebook.

Так, Григорій Пустовіт  сьогодні, 12 травня,  зустрівся з підприємцями промислових ринків, які прийшли на мітинг під стіни міської ради.

Люди просили дозволу відкрити промислову групу ринків, однак не врахували, що це не в компетенції міської ради.

«Міська рада не приймає рішення відкривати промислові ринки, чи не відкривати. Міська рада виконує рішення, або відкривати, або не відкривати, - сказав Григорій Пустовіт. - Щоб відкрити промислові ринки, треба постанову Кабінету Міністрів України. Сьогодні агропромислові ринки, які пройшли перевірку Держпродспоживслужби, усі працюють, відповідно до тих умов, які вимагає Кабмін. Якщо уряд не прийняв рішення відкрити промислові ринки, то ми не маємо права цього робити».

«Питання закриття ринків приймалося не на рівні міста Луцька. І питання відкриття промислової групи ринків буде прийматися теж не на рівні Луцька. Ми працюємо в правовому полі. Звучала думка на вищому рівні про відкриття усіх ринків, і ми налаштувалися, що з 11 травня їх усіх відкриють. Проте Кабмін не пішов на цей крок, і рішення про відкриття промислової групи не відбулося. Як тільки буде постанова уряду, ми на другий день скличемо позачергове засідання сесії міської ради та приймемо відповідне рішення. За нами затримки не буде», - наголосив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада, ринки
В тему