12 Травня 2020
Новини

На Волині жінка поплатилась за самогоноваріння

На Волині жінка поплатилась за самогоноваріння

На Волині, в Устилузькій  ОТГ, поліцейський офіцер  Дем‘яненко Олександр виявив мешканку даної громади, яка займалася самогоноварінням.

Жінка  свою вину визнала та в подальшому зобов‘язалась не повторювати подібні дії – повідомляється на сторінці у Facebook «Поліцейський офіцер громади у Волинській області».

«Пияцтво та виготовлення алкогольної продукції ( самогону ) мабуть є питанням номер один в сільській місцевості.

Офіцери громад кожен день проводять профілактичні заходи щодо попередження самогоноваріння, боротьби з пияцтвом, продажу спиртних напоїв неповнолітнім – ось основні питання, які на сьогоднішній день є проблемою в населених пунктах, а особливо в сільській місцевості.

Можна точно говорити, що алкоголь спричиняє цілу низку проблем суспільного життя: захворювання, що призводять до передчасної смертності населення, зниження продуктивності праці, нещасні випадки у побуті та на виробництві, насильство в сім’ї, а також вчинення правопорушень та злочинів.

А тому одним із завдань поліцейських офіцерів громад - це попередження правопорушень та злочинів на своїх об‘єднаних територіальних громадах, а також забезпечення безпечного та спокійного життя для його мешканців!

Відносно даної громадянки був складений адміністративний протокол за ст. 176 КУпАП (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення )»,- йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, алкоголь, поліція
В тему