11 Травня 2020
Новини

Встигніть: «Волинська Голландія» відкрилась на 3 дні

Встигніть: «Волинська Голландія» відкрилась на 3 дні

Від сьогодні, 11 травня, "Волинська Голландія" на три дні відкрила тюльпанове поле для відвідувачів.

Про це повідомляє власкор Інформаційного агентства ВолиньPost.

Нагадаємо, у зв'язку з послабленням карантиних обмежень тюльпанове поле відкрили для відвідувачів на 3 дні. Поле розташоване розташоване на 36-ому кілометрі траси Луцьк-Ковель біля села Свидники Ковельського району.

Директорка з виробництва "ЛіліЛайну" Тетяна Пашковська зазначила, що фермерське господарство цьогоріч придбало нові сорти тюльпанів.

"Закупили нову колекцію, 25 нових сортів тюльпанів. Наприклал, сорт "Айс-крім" - це популярний сорт елітних тюльпанів в Нідерландах. Загалом ми вирощуємо майже 400 сортів тюльпанів", - розповіла Тетяна Пашковська.

Власник поля, директор фермерського господарства "ЛіліЛайну" Олександр Подзізей зауважив, що роботи на тюльпановому полі відбуваються постійно протягом року.

"Це цілий цикл: починаємо садити осінню спеціальною машиною, на зиму накриваємо соломою, весною відбувається полив. Деякі сорти вже зрізали, але приблизно 80% квіткового врожаю ще можна нині побачити відвідувачам ", - каже Олександр Подзізей.

Також він додав, минулого року було понад 5 тисяч відвідувачів за три дні. Проте цього року через карантин прогнозують меншу кількість людей.

Однак незважаючи на те, що в Україні досі триває карантинний період, помилуватися тюльпанами у День відкриття поля для відвідувачів приїхали сотні людей. Поруч з тюльпановим полем відвідувачів пригощають кавою, солодощами та іншою їжею. Поруч продають квіти, мед, навіть текстильні вироби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, квіти
В тему