10 Травня 2020
Новини

На Вінниччині в ДТП загинули троє військових

На Вінниччині в ДТП загинули троє військових

На Вінниччині,  Калинівському районі, в результаті  ДТП загинули троє військовослужбовців, ще одна потерпіла перебуває у реанімації.

Про це повідомляє поліція Вінницької області.

Як повідомляється, аварія сталася близько 22:00 на дорозі між селом Нападівка та Люлинці. Автомобіль Mercedes Vito з'їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

"За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний житель Калинівки, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з дороги й зіткнувся з деревом", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А-1119, від отриманих травм померли на місці події.

Також постраждала 20-річна пасажирка цього автомобіля. Зараз вона у важкому стані госпіталізована в реанімаційне відділення Калинівської районної лікарні.

Правоохоронці відкрили справу по ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обставини аварії ще з'ясовуються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вінниця, дтп
В тему