9 Травня 2020
Новини

«Жахливий удар – і стіна пилу»: волинянка розповіла про інцидент з авто, яке влетіло в будинок

«Жахливий удар – і стіна пилу»: волинянка розповіла про інцидент з авто, яке влетіло  в будинок

В Ковелі місцева мешканка Юлія Міркос і досі  не може оговтатись від шоку, коли в їхній будинок серед ночі врізалося авто.

 Про цей жахливий інцидент дівчина написала у Facebook.

«Дякувати Богу всі живі і це найголовніше! Набираю текст і трусяться руки. Не знаю скільки часу ще будемо відходити від цього жахіття.

Сьогодні вночі прокинулася від жахливого удару, забігаю в кімнату до батьків, вмикаю світло, а там стіна пилу. Я не розумію що робиться. Там спали батьки. Кричу чи живі, бо нічого не видно. Живі, Слава Богу, живі!

Автомобіль Wolkswagen Touran влетіа на великій швидкості, зніс паркан сусідів і в’їхав в кімнату. Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там в кімнаті спало троє маленьких діток.

В салоні двоє молодих хлопців, і двоє дівчат одна в тяжкому стані, решта ніби нормально.

Поліція приїхала, зафіксували деталі ДТП, пофотографували будинок ззовні. Всередину ніхто не заходив, цілий день чекали щоб хтось зафіксував збитки, 8.05 в 19:34 самі подзвонили на 102, чекаємо вже більше години і тиша.

Вночі хлопці обіцяли прийти вранці і обсудити як бути з будинком. Прийшли під обід, просто подивилась і все. Прошу розповсюдити інформацію, щоб люди, які це скоїли відповіли за свої вчинки», - розповіла жінка.

Нагадаємо, що у Ковелі, по вулиці Ярослава Мудрого, авто «Volkswagen Тouran»  під керуванням 20-річного місцевого жителя,  на швидкості врізався у будинок.

20-річний житель Ковельського району, ймовірно, не впорався з керуванням протаранив паркан та врізався у стіну житлового будинку. В наслідок автопригоди водій та дві пасажирки автомобіля отримали тілесні ушкодження, одну із них госпіталізували.

Читайте також

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, ковель, аварія, дтп
В тему

Останні матеріали