9 Травня 2020
Новини

Влада Луцька вшанувала Героїв Другої світової війни

Влада Луцька вшанувала Героїв Другої  світової війни

У Луцьку міська влада вшанувала  ветеранів, учасників бойових дій та партизанського руху, а також  жертв фашизму та загиблих.

«Вітаю з Днем Великої Перемоги!

Пам‘ятаймо усіх Героїв, які загинули у боях за свою Батьківщину у Другій світовій війні!

Наш обов‘язок - віддавати шану й пам‘ятати усіх наших Героїв, які воювали у цій війні, пам‘ятати про їх Подвиг, розповідати про нього наступним поколінням, аби він ніколи не був забутий.

Дякуємо ветеранам, учасникам бойових дій, учасникам партизанського руху за мужність та відвагу, любов до Батьківщини, самопожертву та патріотизм, які були, є і будуть гідним прикладом для наслідування для багатьох поколінь.

Наша вдячність вам та низький уклін!» - зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

«Вітаю із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Сьогодні разом із родиною Сергій Скулинець вшанували жертв фашизму та загиблих у концтаборі «Шталаг-360», побувавши на місці братських поховань у Луцьку, де встановлено пам’ятний знак, що завжди нагадуватиме нам про жахливі події воєнних років.

У День перемоги вклоняємось усім, хто віддали свої життя у війні з нацистським режимом. Шануймо українців, які ціною своїх життів у важкі воєнні роки виборювали звільнення і мир нашій Україні.

Згадаймо всіх, хто поліг у боротьбі за звільнення українських земель у війні на східних кордонах, яка, на жаль, триває досі…», - зазначив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада
В тему