7 Травня 2020
Новини

В Україні відклали відкриття першого магазину IKEA

В Україні відклали відкриття першого магазину IKEA

IKEA через карантин почне продаж товарів в Україні через інтернет.

Компанія підписала договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall у Києві. Відкриття магазину поки що відкладається на невизначений термін. Про це повідомив координатор бізнес-клієнтів IKEA Ігор Іус у Facebook.

"Незважаючи на карантин, IKEA Україна планує запускати інтернет-продаж вже найближчим часом. IKEA зрозуміла, що український покупець дуже еластичний і більше пристосований до інтернет-покупок, ніж безпосередньо в традиційному магазині", – написав Іус.

Представник IKEA повідомив, що після запуску офіційних продажів через інтернет на вимогу компанії можуть початись блокування сторінок українських підприємців, які купують її товари в Польщі та перепродують в Україні.

"Блокуватимуть чи ні, це все залежить від спільного рішення світового (можливо європейського) керівництва ІКЕА. Бо тут вже йдуть "переплітання" на регіональних ринках. Моя думка така, поки буде лише один магазин ІКЕА в Україні, то сенсу блокувати сторінки "перепродажників" немає. Один магазин не забезпечить потреб усіх українських споживачів. Блокування сторінок призведе до серйозного зниження продажів в IKEA в Любліні, Кракові, Катовіцах та в Варшаві, а кошик IKEA то один і ніхто не хоче рахувати збитків", – пояснив Іус.

Він додав, що компанія вже запустила українську версію сайту, яку вже заповнюють товарами. Можливості їх купити поки що немає, однак вже вказано ціни.

IKEA в Україні запустила офіційний сайт

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна
В тему

Останні матеріали