7 Травня 2020
Новини

У Луцьку п’яний водій на Рівненський спричинив ДТП

У Луцьку п’яний водій на Рівненський  спричинив ДТП

У Луцьку, на вулиці Рівненський, 26-річний керманич авто ВАЗ-2109 допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, який рухався попереду.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Інспектори управління патрульної поліції отримали повідомлення про дорожню-транспортну пригоду за участю двох автомобілів на вулиці Рівненській у місті Луцьку.

Прибувши на місце події патрульні встановили, що водій керуючи транспортним засобом ВАЗ-2109 не вибрав безпечної швидкості руху, не був уважним та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, який рухався попереду.

Під час спілкування з 26-річним керманичем автомобіля ВАЗ-2109, охоронці правопорядку, виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

У присутності свідків чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння, який зафіксував у нього 1, 85 проміле алкоголю. Даний результат перевищував допустиму норму в 9 разів.

Патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, дтп, алкоголь
В тему