7 Травня 2020
Новини

В Україні підприємці не знають, чи відкриватися їм з 11 травня

В Україні підприємці не знають, чи відкриватися їм з 11 травня

В Україні Кабмін  прийняв постанову про послаблення карантину з 11 травня. За словами радника Луцького міського голови, це було зроблено «завчасно».

«Сьогодні вже четвер, а остаточного офіційного тексту постанови Кабміну на офіційному сайті так і немає. А відповідно підприємці не знають, чи відкриватися їм з 11 травня, та які умови роботи й обмеження їх чекають», - наголошує Ігор Поліщук.

«Мотивацією завчасного прийняття рішення, за інформацією Кабміну, стала необхідність дати бізнесу час для того, щоб підготуватися до відкриття, відкликати працівників з відпустки та вирішити інші питання.

Отже на вивчення умов роботи та підготовку до запуску у підприємців у кращому випадку аж три дні. Але ж їм треба завчасно відкликати людей з відпустки, провести інструктаж і навчання пенсоналу, закупити дезрозчини та засоби захисту та вжити інші дії.

Чи вистачить на це три дні, враховуючи, що два з них припадає на вихідні?

Кожен наступний крок та рішення Кабміну показує абсолютну віддаленість від реалій життя та від проблем українців», - йдеться у повідомленні радника Луцького міського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, карантин, коронавірус, підприємці, ігор поліщук
В тему