5 Травня 2020
Новини

Смерть від зливи: на Вінничині чоловіка змило потоком води

Смерть від зливи: на Вінничині чоловіка змило потоком води

У Вінницькій області 49-річний чоловік загинув у результаті зливи.

Він їхав на велосипеді, коли його просто змило потоком води та мулу. Сталось це в селі Круподеринці. Його, за словами місцевих, топить ледь не після кожного дощу. І трагедія сталася тут не вперше. Чому так відбувається – в сюжеті ТСН 19:30.

Дістатися до села Круподеринці по бездоріжжю ледь вдається. Це все наслідки потужної зливи, під час якої потоком води, болота і каміння тут змило чоловіка.

"На велосипеді ішов тут і зразу не велика вода бігла, а потім хвиля хлинула і його зачепила і туди його знесло в камінці", – розповідає місцева жителька.

Те, що Анатолія накрило велетенською хвилею і понесло, побачили через вікно сусіди. Відразу викликали медиків і рятувальників. Адже самі виходити в таку зливу побоялися.

Чоловік буквально захлинувся в намулі, шансів вижити не було, кажуть рятувальники.

Селяни кажуть, що це місце дуже небезпечне. Після кожної зливи, згори до річки рине потік води. І це не перша трагедія. Десять років тому на цьому місці втопився чоловік. Вирішити проблему можна: потрібна нова дренажна система, яка поглинатиме потоки дощової води. Стара труба давно замулена.

Люди кажуть, що постійно просять про це сільського голову. Цього разу він лише бульдозером прогорнув багнюку. На більше, каже, грошей нема. Адже потрібно підіймати рівень дороги, в маленькому селі у цього ніхто робити не буде.

"Бракує великих коштів, щоб зробити, підняти, таку реконструкцію зробити, щоб така маса води пройшла, воно бачите стихійно. Просто треба було перечекати цих 30-40 хв поки вода збіжить", – пояснює сільський голова Василь Мельник.

Ще в селі градом та дощем знищена городина. У сільраді кажуть, постраждалим допоможуть. Але в районі ще чекать опадів. Воду із десятка підтоплених обійсть рятувальники відкачують досі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вінниця, погода, смерть, Надзвичайні події
В тему