5 Травня 2020
Новини

У луцької сутенерки замовляли повій навіть для Буковелю

У луцької сутенерки замовляли повій навіть для Буковелю

У Луцьку  жінка організувала досить прибутковий «бізнес», займаючись звідництвом. Маючи на утриманні двох неповнолітніх дітей, вона на замовлення поставляла повій клієнтам. Причому сфера діяльності «жриць кохання» не обмежувалась лише Волинню. Так, повії з Луцька прямували і до Буковелю, і до Кам’янця-Подільського тощо.  

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 квітня.

14 березня жінка, на утриманні якої знаходиться двоє малолітніх дітей, отримала замовлення на організацію звідництва, тобто надання повіями послуг сексуального характеру за грошову винагороду в готелі. В результаті такої «угоди» повії «отримали кожна від клієнтів грошові кошти в сумі 200 доларів США», а підприємлива жінка –  50 доларів з кожної «працівниці».

Окрім цього, жінка продовжила організовувати звідництво і 14 травня. Цього разу повії надавали послуги сексуального характеру в одному із комплексів відпочинку гірськолижного курорту «Буковель». За це також отримала 50 доларів.

5 червня організація звідництва повторилася для клієнтів одного із комплексів відпочинку у Кам’янець-Подільському. За це жінка отримала традиційно 50 доларів.

В судовому засіданні прокурором та обвинуваченою подано угоду про визнання винуватості. Окрім цього жінка визнала себе винуватою.

У результаті суд затвердив угоду між обвинуваченою та прокурором. Та визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 302 ч.2 КК України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво).

Також призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік, а на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнив від відбування призначеного покарання, якщо вона протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, кримінал, суд, проституція
В тему

Останні матеріали