27 Квітня 2020
Новини

На Волині хвора на коронавірус пацієнтка лікарні їздила на Великдень додому

На Волині хвора на коронавірус пацієнтка лікарні їздила на Великдень додому

Мешканка Нововолинська, яка лікувалася у гематологічному відділенні обласної клінічної лікарні, інфікувалася в медзакладі COVID-19.

Про це повідомив на пресконференції міський голова Віктор Сапожніков 27 квітня, - повідомляють на сайті міськради.

На пасхальні дні жінка приїхала додому. Після цього знову повернулася у медичний заклад. Через кілька днів ПЛР тестування підтвердило у неї коронавірусну хворобу. Тож є пересторога, що ланцюжок зараження може піти далі, адже вдома вона спілкувалася з родиною.

Наразі жінка продовжує лікуватися у Боголюбах.

Нагадаємо, що станом на 9.00 годину 27 квітня у Нововолинську зареєстровано 41 випадок захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР.

«Сьогодні 36 людей у нашому місті ще хворіють на коронавірус. Троє вилікувалися від цієї недуги. На жаль, двоє пацієнтів померли. Сподіваюся, що цього тижня отримаємо від’ємні результати 6-8 людей як таких, котрі одужали», – наголосив Віктор Сапожніков.

Міський голова підкреслив, що нині маємо бути вдячні медичним працівникам, які віддають усі сили для подолання небезпечної недуги. Адже із усіх хворих на коронавірус у Волинській області – майже третина – це медики. За минулу добу в Нововолинську діагностували коронавірус у ще одного медпрацівника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: нововолинськ, Волинь, коронавірус, карантин, лікарня, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали