23 Квітня 2020
Новини

Лучанин «влетів» у колодязь на дорозі на 2 000 доларів

Лучанин «влетів» у колодязь на дорозі на 2 000 доларів

Авто лучанина Павла потрапило в колодязь та зазнало пошкоджень на суму близько 2 000 доларів США.

Про інцидент, який трапився 22 квітня на вулиці Набережній в Луцьку, t1.ua розповів власник пошкодженого авто.

Чоловік повідомив, що через територію АЗС виїжджав на Набережну. Одне з колес автомобіля наїхало на люк колодязя. Той злетів і машина потрапила в яму. Від чого й зазнала пошкоджень.

Лучанин вважає, що аварія сталася, бо люк був погано зафіксований, а сам колодязь потребував ремонту. Що власне й сталося наступного дня після аварії, 23 квітня. Представники одного з комунальних підприємств міста відремонтували колодязь та поставили люк.

Оскільки ремонт автомобіля обійдеться в суму близько 2 000 доларів США, чоловік буде вимагати компенсації в міської ради. Щоправда, розповідає, відразу зіткнувся з дивною позицією комунальних служб, адже комунальники кажуть, ніби не знають на чиєму балансі перебуває колодязь.

Пізніше стало відомо, що колодязь перебуває на обслуговуванні в "Луцькспецкомунтрансу". 

Як повідомив ІА "ВолиньPost" шляховий майстер підприємства Валерій Гринюк, до них надійшло повідомлення про несправність люка та підтвердив, що він знаходиться лише під їхнім обслуговуванням за умовою договору із заправкою "ANP".

"Від них не надходило жодного повідомлення про несправність, а ми ж не можемо щодня їздити на всі об’єкти. Відразу, як отримали повідомлення, то приїхали і замінили несправний люк", – говорить майстер Валерій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Фото, транспорт, автомобіль
В тему