22 Квітня 2020
Новини

Волинянину після ДТП ампутували ногу

Волинянину після ДТП ампутували ногу
Фото ілюстративне

На Волині суд призначив умовне покарання винуватцю ДТП, в результаті якої водію мопеда ампутували ногу.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 24 жовтня минулого року близько 00.20 хвилин обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем «ВАЗ» 21063 у Рожищі. Рухаючись вулицею Граничною, водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мопедом «Дельта», який рухався у зустрічному напрямку. В результаті ДТП водій мопеда отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений, допитаний під час суду, свою вину визнав повністю. Підтвердив, що він справді допустив порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП. Чоловік просив суворо його не карати.

Натомість представник потерпілого просив призначити обвинуваченому максимальне покарання, але із встановленням максимального іспитового строку із покладенням відповідних обов`язків, враховуючи умови затвердженої мирової угоди між обвинуваченим та потерпілим про відшкодування завданих збитків.

Тож суд призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки, змінивши його умовним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ківерці, дтп, аварія, суд
В тему