21 Квітня 2020
Новини

У Києві 41-річний чоловік розбещував неповнолітніх

У Києві 41-річний чоловік розбещував неповнолітніх

У Києві викрили 41-річного киянина, який розбещував неповнолітніх дівчат.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва на сторінці у Facebook.

Вже під час розслідування вони отримали інформацію про ще вісім неповнолітніх потерпілих, щодо яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру.

Загалом жертвами кривдника стали дев’ять дівчат віком від 9 до 16 років.

«Правопорушник діяв за однією схемою: через інтернет знаходив малолітніх, з якими налагоджував дружні стосунки, а через деякий час поступово розпочинав розмови на сексуальні теми. Окрім цього, чоловік надсилав зображення порнографічного характеру та у віповідь просив дівчат надсилати свої особисті та відверті фото. З деякими із них він домовлявся про зустріч неподалік від їх домівок, під час яких цілував їх та вчиняв інші розпусні дії», - розповів начальник Подільського управління поліції Павло Василенко.

Слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненні 43 епізодів злочинів за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

«Раніше суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі вісімдесят чотири тисячі гривні, чим підозрюваний і скористався. Проте після повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні нових епізодів суд змінив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, кримінал, розбещення, поліція, секс
В тему